Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Ola Lauritzson,Ulrika Davidsson,
Waga produktu: 0.400 kg
EAN: 9788371419997
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: Rea

100 najlepszych przepisów na potrawy bez cukru i szybkich węglowodanów


Warszawa 2009, wydanie 1, format 194 x 240, objętość 140 str., oprawa miękka


Książka zawiera smakowite propozycje pozwalające zachować zdrowie, oraz stanowi obowiązkową lekturę dla wszystkich pragnących schudnąć oraz kontrolować wagę i poziom cukru. Nareszcie jest – książka kucharska, na którą czekało wielu przyjaciół metody IG! Ola Lauritzson i Ulrika Dawidsson dzielą się w niej hojnie swoimi pomysłami i najlepszymi przepisami. Znajdziesz tutaj 100 przepisów na potrawy bez cukru i szybkich węglowodanów. Są łatwe w przygotowaniu i inspirują do zdrowszego odżywiania i trybu życia.
Smakowite zdjęcia sprawiają, że łatwo jest przekonać się do metody IG. Podajemy wartości odżywcze wszystkich potraw przyrządzonych według naszych przepisów. Z książki dowiesz się, ile zawierają węglowodanów i jaki jest ich indeks oraz ładunek glikemiczny ( ŁG ). Wypróbuj 14-dniowe „Menu na dobry początek”, żeby szybko wejść w rytm nowego, zdrowego trybu życia. 

Spis treści

Chcemy więcej przepisów

Jak dziala metoda IG?

Ładunek glikemiczny, Ł to klucz do sukcesu

3 kroki metody IG do szybkiej redukcji wagi i zdrowego trybu życia

Najczęściej zadawane pytania

14 dniowe menu

Śniadanie

Przystawki

Dania główne

Sałatki, posiłki do zabrania do pracy i przekąski

Dobre i pożywne dodatki

Zamiast makaronu, ryżu i ziemniaków

Koreczki i kanapki bankietowe

Desery

Dresingi, pesto i sosy

Komentarz

Przepisy

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7141-999-7

  • Autor: 

    Ola Lauritzson,Ulrika Davidsson

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...

aaa ssss