Różnorodność sałatek sprawia, że lubią je wszyscy. Te z przewagą świeżych warzyw i owoców szczególnie popularne są wśród osób liczących kalorie, z kolei propozycje zawierające mięso lub ryby królują na wszelkiego typu imprezach. Surówki natomiast stanowią nieodłączny element obiadu, doskonale komponując się z praktycznie wszystkimi daniami.
W książce tej zamieściliśmy 70 apetycznych przepisów, wśród których na pewno znajdziecie coś dla siebie: kompozycje z warzyw i owoców, z dodatkiem sera lub jajka, a także mięsa lub ryby. Są to zarówno dodatki do dań obiadowych, jak i samodzielne przekąski.
W książce tej zamieściliśmy 70 apetycznych przepisów, wśród których na pewno znajdziecie coś dla siebie: kompozycje z warzyw i owoców, z dodatkiem sera lub jajka, a także mięsa lub ryby. Są to zarówno dodatki do dań obiadowych, jak i samodzielne przekąski.
Książka
-
ISBN:
978-83-274-4679-4
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
19.5x24.0cm
-
Liczba stron:
160
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN