Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Zygmunt Litwińczuk
Waga produktu: 0.67 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Wysyłka od: 10.50 PLN

W książce przedstawiono zasady i normy służące ocenie towaroznawczej surowców i produktów pochodzących od zwierząt gospodarskich, a także ryb i pszczół, począwszy od mleka, a na wełnie i pierzu kończąc. Omówiono metody oceny i klasyfikacji surowców oraz wytwarzanych z nich produktów, a w większości przypadków również szczegółowe zasady postępowania przy oznaczaniu poszczególnych wskaźników ujętych w odpowiednich normach przedmiotowych.
Książka jest przeznaczona dla studentów takich kierunków studiów, jak towaroznawstwo, technologia żywności i żywienie człowieka, dietetyka, bezpieczeństwo żywności oraz zootechnika. 

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7259-200-2

  • Redaktor: 

    Zygmunt Litwińczuk

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2011

  • Format: 

    165 x 235

  • Liczba stron: 

    245

  • Oprawa: 

    miękka

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...