X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.MedPharm POLSKA
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.
Książka została podzielona na pięć głównych części:
- energia i składniki pokarmowe,
- żywność- wartość energetyczna i odżywcza,
- ocena żywienia,
- problemy żywieniowe ,
- planowanie żywienia.
Podręcznik jest oparty na kompletnej i aktualnej wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Unikatową wartością książki są zadania, dzięki którym czytelnik może sprawdzić i pogłębić swoją wiedzę.
Książka
-
ISBN:
978-83-7846-110-4
-
Autor:
Robert Gajda, Anna Kołodziej
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2019
-
Format:
165 x 235
-
Liczba stron:
302
-
Oprawa:
miękka
Inne tytuły z tej serii:
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Superfood
30,10
PLN
Zasady żywienia Podręcznik część 2
32,50
PLN
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Vademecum żywienia człowieka
26,50
PLN
Biotechnologia żywności
59,50
PLN
Czy wiesz ile jesz
12,70
PLN
Dieta bezglutenowa co wybrać
71,47
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Antropomotoryka W. Osiński
34,00
PLN
Vademecum żywienia człowieka
26,50
PLN