X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.PWN
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Inne tytuły z tej serii:
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Zasady żywienia Podręcznik część 2
32,50
PLN
Czy wiesz ile jesz
12,70
PLN
Superfood
30,10
PLN
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Żyj w zgodzie ze swoimi hormonami
22,60
PLN
Odżywianie czyli trzecia droga medycyny
98,10
PLN
Vademecum żywienia człowieka
26,50
PLN
Biotechnologia żywności
59,50
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Zasoby naturalne i zrównoważony rozwój
43,70
PLN
Na tle nerwowym
38,90
PLN
Ilustrowana historia Kardiologii
117,40
PLN
Ilustrowana historia Diabetologii
65,50
PLN