Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Wiktor Kubiński
Waga produktu: 0.67 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Sprzedanych produktów: 4
EAN: 9788301200473
Wysyłka od: 11.90 PLN
Wydawca: PWN

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss