X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.PWN
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Inne tytuły z tej serii:
Czy wiesz ile jesz
12,70
PLN
Odżywianie czyli trzecia droga medycyny
98,10
PLN
Vademecum żywienia człowieka
26,50
PLN
Zasady żywienia Podręcznik część 2
32,50
PLN
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Superfood
30,10
PLN
Żyj w zgodzie ze swoimi hormonami
22,60
PLN
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Biotechnologia żywności
59,50
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Zasoby naturalne i zrównoważony rozwój
43,70
PLN
Na tle nerwowym
38,90
PLN
Ilustrowana historia Kardiologii
117,40
PLN
Ilustrowana historia Diabetologii
65,50
PLN