Ponad 100 znakomitych smacznie podanych przepisów na zupy, pizze, tarty i risotta
We Wprowadzeniu dowiemy się, jakie warzywa są niezbędne w kuchni wegetarianina, by jego dieta była pełnowartościowa, po czym poddaje pomysły, co najlepiej przygotować.
W książce znajdują się przepisy na:
•pieczone warzywa
•jednodaniowe obiady
•zapiekanki
We Wprowadzeniu dowiemy się, jakie warzywa są niezbędne w kuchni wegetarianina, by jego dieta była pełnowartościowa, po czym poddaje pomysły, co najlepiej przygotować.
W książce znajdują się przepisy na:
•pieczone warzywa
•jednodaniowe obiady
•zapiekanki
Książka
-
ISBN:
978-83-280-2818-0
-
Autor:
Audrey Cosson
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
21.8x27.9
-
Liczba stron:
140
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
23,90
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN