X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
W książce przedstawiono zasady i normy służące ocenie towaroznawczej surowców i produktów pochodzących od zwierząt gospodarskich, a także ryb i pszczół, począwszy od mleka, a na wełnie i pierzu kończąc. Omówiono metody oceny i klasyfikacji surowców oraz wytwarzanych z nich produktów, a w większości przypadków również szczegółowe zasady postępowania przy oznaczaniu poszczególnych wskaźników ujętych w odpowiednich normach przedmiotowych.
Książka jest przeznaczona dla studentów takich kierunków studiów, jak towaroznawstwo, technologia żywności i żywienie człowieka, dietetyka, bezpieczeństwo żywności oraz zootechnika.
Inne tytuły z tej serii:
22,60
PLN
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Biotechnologia żywności
59,50
PLN
Superfood
30,10
PLN
Zasady żywienia Podręcznik część 2
32,50
PLN
Odżywianie czyli trzecia droga medycyny
98,10
PLN
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Vademecum żywienia człowieka
26,50
PLN
Czy wiesz ile jesz
12,70
PLN
Badanie towarów spożywczych
50,80
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Antropomotoryka W. Osiński
34,00
PLN
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Badanie towarów spożywczych
50,80
PLN