X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
W książce przedstawiono zasady i normy służące ocenie towaroznawczej surowców i produktów pochodzących od zwierząt gospodarskich, a także ryb i pszczół, począwszy od mleka, a na wełnie i pierzu kończąc. Omówiono metody oceny i klasyfikacji surowców oraz wytwarzanych z nich produktów, a w większości przypadków również szczegółowe zasady postępowania przy oznaczaniu poszczególnych wskaźników ujętych w odpowiednich normach przedmiotowych.
Książka jest przeznaczona dla studentów takich kierunków studiów, jak towaroznawstwo, technologia żywności i żywienie człowieka, dietetyka, bezpieczeństwo żywności oraz zootechnika.
Inne tytuły z tej serii:
59,50
PLN
Odżywianie czyli trzecia droga medycyny
98,10
PLN
Vademecum żywienia człowieka
26,50
PLN
Superfood
30,10
PLN
Czy wiesz ile jesz
12,70
PLN
Żyj w zgodzie ze swoimi hormonami
22,60
PLN
Badanie towarów spożywczych
50,80
PLN
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Zasady żywienia Podręcznik część 2
32,50
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Antropomotoryka W. Osiński
34,00
PLN
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Badanie towarów spożywczych
50,80
PLN