Toruń 2011, wydanie 2, format 140 x 200, objętość 32 str., oprawa miękka
Poradnik zawiera praktyczne wskazówki dla osób z nadciśnieniem tętniczym, jak poprzez właściwą dietę wspierać zalecenia lekarza, a także przepisy kulinarne, przykładowe jadłospisy, tabelę zawartości sodu w wybranych produktach oraz podstawowe wiadomości o chorobie (rodzaje nadciśnienia tętniczego, objawy, przyczyny, diagnostyka, leczenie; pomiar ciśnienia). Atrakcyjna szata graficzna.
Książka
-
ISBN:
978-83-7774-126-9
Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Kręgosłup w stresie
75,20
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Ciąża Encyklopedia zdrowia
3,99
PLN