Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Manning Anneka,
Waga produktu: 0.686 kg
EAN: 9788380312371
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: Świat Książki
Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.

Spis treści

1. Wstęp
2. Podstawowe informacje
3. Potrawy smażone
4. Potrawy pieczone
5. Potrawy duszone
6. Gulasze zapiekanki i potrawy z curry
7. Potrawy grilowane
8. Tabele przeliczeń
9. Indeks

Książka

  • ISBN: 

    978-83-8031-237-1

  • Autor: 

    Manning Anneka

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2015

  • Format: 

    19.0x24.0cm

  • Liczba stron: 

    192

  • Oprawa: 

    Miękka ze skrzydełkami

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss