2014, wydanie 1, objętość 235 str., oprawa miękka
Przygotowanie każdego dnia pysznego, ciepłego, bezglutenowego posiłku może się wydawać sporym wyzwaniem, zwłaszcza gdy nie masz czasu, a żołądek domaga się czegokolwiek, byle szybko. Na ratunek przyjdzie ci książka Kuchnia bez glutenu – praktyczny przewodnik po łatwych potrawach dla całej rodziny, które przyrządzisz w mniej niż pół godziny. W książce znajdziesz ponad sto inspirujących przepisów na każdą okazję, od placków marchewkowych ze śmietankowym lukrem po zielone enchilady z kurczakiem i tabbouleh z komosy.
Książka
-
ISBN:
978-83-280-1087-1
Inne tytuły z tej serii:
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN