Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.
W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Parametry
-
Tytuł:
Biotechnologia żywności
-
ISBN:
9788301193621
-
Redaktor:
Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold
-
Rok wydania:
2020
-
Numer wydania:
2
-
Liczba stron:
498
-
Szerokość produktu:
16.5
-
Wysokość produktu:
23.5
-
Okładka:
miękka