Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold
Waga produktu: 0.820 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
EAN: 9788301193621
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: WNT

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.


Parametry

  • Tytuł: 

    Biotechnologia żywności

  • ISBN: 

    9788301193621

  • Redaktor: 

    Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold

  • Rok wydania: 

    2020

  • Numer wydania: 

    2

  • Liczba stron: 

    498

  • Szerokość produktu: 

    16.5

  • Wysokość produktu: 

    23.5

  • Okładka: 

    miękka

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...

aaa ssss