X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Uniwersytet Rzeszowski
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Spis treści
Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Magdalena BuniowskaWpływ rodzaju zastosowanych kultur starterowych bakterii mezofilnych i probiotycznych na jakość mleka ukwaszonego
Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar
Ocena jakości i przydatności przetwórczej ekologicznego mleka koziego z regionu Podkarpacia
Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos
Właściwości organoleptyczne napojów serwatkowych o smaku kawowym, cytrynowym, malinowym i mango–marakuja
Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Jadwiga Lechowska
Ocena jakości mięsa różnych gatunków drobiu zakupionego w sieci detalicznej
Sabina Lachowicz, Ireneusz Kapusta
Charakterystyka wybranych roślin z rodzaju Allium oraz ich przetworów pod kątem występowania związków polifenolowych
Urszula Litkowiec, Lidia Jasińska, Agata Tekiela
Wybrane parametry jakościowe ziarna siewnego pszenicy jarej w 2012 roku na Podkarpaciu
Maria Czernicka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski
Określenie wartości biologicznej naparów wysokogatunkowych herbat liściastych czarnych i zielonych
Magdalena Senczyna-Hułas, Agata Tekiela, Grzegorz Jasiński
Zdrowotność maliny (Rubus idaeus L.) odmiany Polana w gospodarstwie ekologicznym i konwencjonalnym
Sylwia Zielińska, Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Miroslava Kacaniova, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski
Jakość prozdrowotna miodów produkowanych na Podkarpaciu
Vasyl Zaplatynskyi
Необхідні зміни у змісті предмета безпеки життя по відношенню до соціально-політичної ситуації в Україні
Książka
-
ISBN:
978-83-7996-167-2
-
Autor:
Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2015
-
Format:
165 x 235 mm
-
Liczba stron:
141
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
Biotechnologia żywności
59,50
PLN
Vademecum żywienia człowieka
26,50
PLN
Dieta bezglutenowa co wybrać
71,47
PLN
Czy wiesz ile jesz
12,70
PLN
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN
Bądź twórcą swojego zdrowia
28,40
PLN
Ocena żywności i żywienia
28,40
PLN
Superfood
30,10
PLN
Zasady żywienia Podręcznik część 2
32,50
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Immunologia Krótkie wykłady
69,20
PLN
Historia sportu
103,40
PLN
Choroby zakaźne i pasożytnicze u dzieci
126,85
PLN
Technologia żywności i żywienia
32,00
PLN