Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar ,
Waga produktu: 0.230 kg
EAN: 9788379961672
Wysyłka od: 9.00 PLN

Spis treści

Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos, Magdalena Buniowska

Wpływ rodzaju zastosowanych kultur starterowych bakterii mezofilnych i probiotycznych na jakość mleka ukwaszonego

Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar

Ocena jakości i przydatności przetwórczej ekologicznego mleka koziego z regionu Podkarpacia

Agata Znamirowska, Dorota Kalicka, Katarzyna Szajnar, Małgorzata Pawlos

Właściwości organoleptyczne napojów serwatkowych o smaku kawowym, cytrynowym, malinowym i mango–marakuja

Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian, Jadwiga Lechowska

Ocena jakości mięsa różnych gatunków drobiu zakupionego w sieci detalicznej

Sabina Lachowicz, Ireneusz Kapusta

Charakterystyka wybranych roślin z rodzaju Allium oraz ich przetworów pod kątem występowania związków polifenolowych

Urszula Litkowiec, Lidia Jasińska, Agata Tekiela

Wybrane parametry jakościowe ziarna siewnego pszenicy jarej w 2012 roku na Podkarpaciu

Maria Czernicka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski

Określenie wartości biologicznej naparów wysokogatunkowych herbat liściastych czarnych i zielonych

Magdalena Senczyna-Hułas, Agata Tekiela, Grzegorz Jasiński

Zdrowotność maliny (Rubus idaeus L.) odmiany Polana w gospodarstwie ekologicznym i konwencjonalnym

Sylwia Zielińska, Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Miroslava Kacaniova, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski

Jakość prozdrowotna miodów produkowanych na Podkarpaciu

Vasyl Zaplatynskyi
Необхідні зміни у змісті предмета безпеки життя по відношенню до соціально-політичної ситуації в Україні

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7996-167-2

  • Autor: 

    Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2015

  • Format: 

    165 x 235 mm

  • Liczba stron: 

    141

  • Oprawa: 

    Miękka

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss