Zielone warzywa nie tylko fantastycznie wyglądają na talerzu – obecnie uważa się je za jedną z najzdrowszych grup produktów żywnościowych. Powinniśmy je zjadać kilka razy dziennie!
Oto prawie 130 pomysłów na zielone dania, które ułożyliśmy zgodnie z rytmem pór roku, tak byś mógł je przyrządzić z aktualnie dostępnych, najlepiej świeżych warzyw i owoców.
Sezon wiosenny rozpocznij wspaniałą sałatką z zielonymi szparagami. Latem uracz się znakomitym chłodnikiem ogórkowym. Jesienią broń się przed przeziębieniem za pomocą faszerowanych cukinii, a zimą rozgrzewaj przepyszną wieprzowiną z jarmużem.
Smacznego!
Oto prawie 130 pomysłów na zielone dania, które ułożyliśmy zgodnie z rytmem pór roku, tak byś mógł je przyrządzić z aktualnie dostępnych, najlepiej świeżych warzyw i owoców.
Sezon wiosenny rozpocznij wspaniałą sałatką z zielonymi szparagami. Latem uracz się znakomitym chłodnikiem ogórkowym. Jesienią broń się przed przeziębieniem za pomocą faszerowanych cukinii, a zimą rozgrzewaj przepyszną wieprzowiną z jarmużem.
Smacznego!
Książka
-
ISBN:
978-83-274-4004-4
-
Autor:
praca zbiorowa
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
19.0x25.0cm
-
Liczba stron:
288
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN