Zielone warzywa nie tylko fantastycznie wyglądają na talerzu – obecnie uważa się je za jedną z najzdrowszych grup produktów żywnościowych. Powinniśmy je zjadać kilka razy dziennie!
Oto prawie 130 pomysłów na zielone dania, które ułożyliśmy zgodnie z rytmem pór roku, tak byś mógł je przyrządzić z aktualnie dostępnych, najlepiej świeżych warzyw i owoców.
Sezon wiosenny rozpocznij wspaniałą sałatką z zielonymi szparagami. Latem uracz się znakomitym chłodnikiem ogórkowym. Jesienią broń się przed przeziębieniem za pomocą faszerowanych cukinii, a zimą rozgrzewaj przepyszną wieprzowiną z jarmużem.
Smacznego!
Oto prawie 130 pomysłów na zielone dania, które ułożyliśmy zgodnie z rytmem pór roku, tak byś mógł je przyrządzić z aktualnie dostępnych, najlepiej świeżych warzyw i owoców.
Sezon wiosenny rozpocznij wspaniałą sałatką z zielonymi szparagami. Latem uracz się znakomitym chłodnikiem ogórkowym. Jesienią broń się przed przeziębieniem za pomocą faszerowanych cukinii, a zimą rozgrzewaj przepyszną wieprzowiną z jarmużem.
Smacznego!
Książka
-
ISBN:
978-83-274-4004-4
-
Autor:
praca zbiorowa
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
19.0x25.0cm
-
Liczba stron:
288
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Cholesterol cichy zabójca
23,90
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN