Ponad 100 znakomitych smacznie podanych przepisów na zupy, pizze, tarty i risotta
We Wprowadzeniu dowiemy się, jakie warzywa są niezbędne w kuchni wegetarianina, by jego dieta była pełnowartościowa, po czym poddaje pomysły, co najlepiej przygotować.
W książce znajdują się przepisy na:
•pieczone warzywa
•jednodaniowe obiady
•zapiekanki
We Wprowadzeniu dowiemy się, jakie warzywa są niezbędne w kuchni wegetarianina, by jego dieta była pełnowartościowa, po czym poddaje pomysły, co najlepiej przygotować.
W książce znajdują się przepisy na:
•pieczone warzywa
•jednodaniowe obiady
•zapiekanki
Książka
-
ISBN:
978-83-280-2818-0
-
Autor:
Audrey Cosson
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
21.8x27.9
-
Liczba stron:
140
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
23,90
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN