Ponad 100 znakomitych smacznie podanych przepisów na chleb, naleśniki, ciasta i ciasteczka.
Dowiemy się, co najlepiej spożywać przy nietolerancji glutenu i jakimi innymi składnikami zastępować mąkę z glutenem. Poznamy przepisy na ciasta z mąki kukurydzianej lub innej oraz dokładnie sposoby pieczenia.
Dowiemy się, co najlepiej spożywać przy nietolerancji glutenu i jakimi innymi składnikami zastępować mąkę z glutenem. Poznamy przepisy na ciasta z mąki kukurydzianej lub innej oraz dokładnie sposoby pieczenia.
Książka
-
ISBN:
978-83-280-2817-3
-
Autor:
Coralie Ferreira
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
21.0x27.0cm
-
Liczba stron:
140
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Cholesterol cichy zabójca
23,90
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN