X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.EscapeMagazine
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Czy wiesz, że 90% osób z chorobą refluksową przełyku, po zmodyfikowaniu diety, przestaje odczuwać dolegliwości?
Autorzy poradnika wierzą, że Ty także jesteś w tej grupie i w prosty sposób, a więc poprzez zmianę diety, możesz w krótkim czasie odczuć pozytywną zmianę.
Książka "Choroba refluksowa przełyku. Dieta i jadłospisy" została napisana przez dwóch zawodowych dietetyków.
- W jedno popołudnie dowiesz się, jakie są zalecenia dietetyczne w chorobie refluksowej przełyku.
- Od razu nauczysz się dobierać produkty i układać indywidualne jadłospisy.
- Poznasz tajniki równowagi kwasowo-zasadowej.
Największą wartość poradnika stanowią:
- zbiór kilkudziesięciu przepisów na śniadania, drugie śniadania, obiady, kolacje i przekąski, które uwzględniają wytyczne dla diety w chorobie refluksowej przełyku,
- tabele produktów, w której oznaczono pH – dzięki temu wiesz, co i w jakich ilościach możesz zjeść.
I Zmiana nawyków
II Równowaga kwasowo-zasadowa
III Tabele produktów
IV Skomponuj zdrowy posiłek
- Śniadanie
- Drugie danie
- Obiad
- Kolacja
- Przekąski
V Literatura
Autorzy poradnika wierzą, że Ty także jesteś w tej grupie i w prosty sposób, a więc poprzez zmianę diety, możesz w krótkim czasie odczuć pozytywną zmianę.
Książka "Choroba refluksowa przełyku. Dieta i jadłospisy" została napisana przez dwóch zawodowych dietetyków.
- W jedno popołudnie dowiesz się, jakie są zalecenia dietetyczne w chorobie refluksowej przełyku.
- Od razu nauczysz się dobierać produkty i układać indywidualne jadłospisy.
- Poznasz tajniki równowagi kwasowo-zasadowej.
Największą wartość poradnika stanowią:
- zbiór kilkudziesięciu przepisów na śniadania, drugie śniadania, obiady, kolacje i przekąski, które uwzględniają wytyczne dla diety w chorobie refluksowej przełyku,
- tabele produktów, w której oznaczono pH – dzięki temu wiesz, co i w jakich ilościach możesz zjeść.
Spis treści
WstępI Zmiana nawyków
II Równowaga kwasowo-zasadowa
III Tabele produktów
IV Skomponuj zdrowy posiłek
- Śniadanie
- Drugie danie
- Obiad
- Kolacja
- Przekąski
V Literatura
Książka
-
ISBN:
978-83-61744-73-3
-
Autor:
Cieślowska Beata, Majewski Marcin
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2015
-
Format:
145 x 205 mm
-
Liczba stron:
141
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
Mikrobiota przewodu pokarmowego
97,01
PLN
Refluks krtaniowo-gardłowy
143,91
PLN
Zespół jelita nadwrażliwego
58,80
PLN
Zdrowa wątroba
29,70
PLN
Chirurgia dróg żółciowych i wątroby Tom 1
139,62
PLN
Uszkodzenia dróg żółciowych
143,91
PLN
Chirurgia dróg żółciowych i wątroby Tom 2
143,91
PLN
Zdrowy układ pokarmowy
35,90
PLN
Proktologia praktyczna
48,00
PLN
Choroby struktur dna miednicy
113,00
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dna moczanowa Dieta i jadłospisy
30,00
PLN