X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.EscapeMagazine
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Czy wiesz, że 90% osób z chorobą refluksową przełyku, po zmodyfikowaniu diety, przestaje odczuwać dolegliwości?
Autorzy poradnika wierzą, że Ty także jesteś w tej grupie i w prosty sposób, a więc poprzez zmianę diety, możesz w krótkim czasie odczuć pozytywną zmianę.
Książka "Choroba refluksowa przełyku. Dieta i jadłospisy" została napisana przez dwóch zawodowych dietetyków.
- W jedno popołudnie dowiesz się, jakie są zalecenia dietetyczne w chorobie refluksowej przełyku.
- Od razu nauczysz się dobierać produkty i układać indywidualne jadłospisy.
- Poznasz tajniki równowagi kwasowo-zasadowej.
Największą wartość poradnika stanowią:
- zbiór kilkudziesięciu przepisów na śniadania, drugie śniadania, obiady, kolacje i przekąski, które uwzględniają wytyczne dla diety w chorobie refluksowej przełyku,
- tabele produktów, w której oznaczono pH – dzięki temu wiesz, co i w jakich ilościach możesz zjeść.
I Zmiana nawyków
II Równowaga kwasowo-zasadowa
III Tabele produktów
IV Skomponuj zdrowy posiłek
- Śniadanie
- Drugie danie
- Obiad
- Kolacja
- Przekąski
V Literatura
Autorzy poradnika wierzą, że Ty także jesteś w tej grupie i w prosty sposób, a więc poprzez zmianę diety, możesz w krótkim czasie odczuć pozytywną zmianę.
Książka "Choroba refluksowa przełyku. Dieta i jadłospisy" została napisana przez dwóch zawodowych dietetyków.
- W jedno popołudnie dowiesz się, jakie są zalecenia dietetyczne w chorobie refluksowej przełyku.
- Od razu nauczysz się dobierać produkty i układać indywidualne jadłospisy.
- Poznasz tajniki równowagi kwasowo-zasadowej.
Największą wartość poradnika stanowią:
- zbiór kilkudziesięciu przepisów na śniadania, drugie śniadania, obiady, kolacje i przekąski, które uwzględniają wytyczne dla diety w chorobie refluksowej przełyku,
- tabele produktów, w której oznaczono pH – dzięki temu wiesz, co i w jakich ilościach możesz zjeść.
Spis treści
WstępI Zmiana nawyków
II Równowaga kwasowo-zasadowa
III Tabele produktów
IV Skomponuj zdrowy posiłek
- Śniadanie
- Drugie danie
- Obiad
- Kolacja
- Przekąski
V Literatura
Książka
-
ISBN:
978-83-61744-73-3
-
Autor:
Cieślowska Beata, Majewski Marcin
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2015
-
Format:
145 x 205 mm
-
Liczba stron:
141
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
Chirurgia dróg żółciowych i wątroby Tom 2
143,91
PLN
Hepatologia Tom 1-2
509,90
PLN
Cena rynkowa: 599.00 PLN
Refluks krtaniowo-gardłowy
143,91
PLN
Zdrowy układ pokarmowy
35,90
PLN
Choroby struktur dna miednicy
113,00
PLN
Zdrowa wątroba
29,70
PLN
Proktologia praktyczna
48,00
PLN
Chirurgia dróg żółciowych i wątroby Tom 1
139,62
PLN
Uszkodzenia dróg żółciowych
143,91
PLN
Mikrobiota przewodu pokarmowego
97,01
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Dna moczanowa Dieta i jadłospisy
30,00
PLN