Domowe przetwory to doskonały, praktyczny sposób na urozmaicenie codziennej diety. Dzięki nim w środku zimy możemy cieszyć się smakiem słonecznych owoców i pełnych wartości odżywczych warzyw. Własnoręcznie przygotowywane przetwory są wolne od sztucznych dodatków i stanowią nieocenione źródło witamin. Książka zawiera cenne porady i opisy różnorodnych sposobów przygotowywania przetworów, a także ciekawe receptury, zarówno tradycyjne, jak i nowatorskie, wyróżniające się zaskakującymi smakami i połączeniami składników.
Książka
-
ISBN:
978-83-8059-867-6
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2019
-
Format:
205 x 285
-
Liczba stron:
160
-
Oprawa:
twarda
Inne tytuły z tej serii:
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dieta odpornościowa
22,20
PLN