Pierogi, kasze, kluski, gołąbki, bigos, śledzie, kotlety schabowe czy mielone.
Żurek, kapuśniak, krupnik, barszcz czerwony, rosół, zupa pomidorowa, ogórkowa, grzybowa, chłodnik. Pikle, grzyby marynowane, korniszony. Babki, makowce, serniki, pierniki, pączki i faworki.
Wszystkie lubiane przez Polaków przepisy w jednej książce wzbogacone o popularne zagraniczne potrawy, które na dobre zadomowiły się w rodzimej kuchni. Plus praktyczne porady ze starych książek kucharskich.
Żurek, kapuśniak, krupnik, barszcz czerwony, rosół, zupa pomidorowa, ogórkowa, grzybowa, chłodnik. Pikle, grzyby marynowane, korniszony. Babki, makowce, serniki, pierniki, pączki i faworki.
Wszystkie lubiane przez Polaków przepisy w jednej książce wzbogacone o popularne zagraniczne potrawy, które na dobre zadomowiły się w rodzimej kuchni. Plus praktyczne porady ze starych książek kucharskich.
Książka
-
ISBN:
978-83-7887-477-5
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2017
-
Format:
16.5x24.5cm
-
Liczba stron:
608
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN