Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Bellersen Quirini Cosima,
Waga produktu: 0.414 kg
EAN: 9788379932825
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: Rea

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach
– Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować.
• Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco?
• Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić?
• Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki.
Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7993-282-5

  • Autor: 

    Bellersen Quirini Cosima

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2017

  • Format: 

    22.6x16.4

  • Liczba stron: 

    144

  • Oprawa: 

    Miękka ze skrzydełkami

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss