Czy wiesz, że jadalne są praktycznie wszystkie części roślin?
Kuchnia roślinna to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa: pomidora, ziemniaka czy kapustę, jak i mniej znane gatunki, np. jarmuż czy skorzonerę.
Doceń walory kuchni opartej na roślinach z pól, łąk i ogrodów!
Kuchnia roślinna to intrygujący zbiór przepisów na dania z kwiatów, liści, łodyg, strączków, korzeni i bulw, a nawet warzywnych owoców. Znajdziesz tu zarówno dobrze zadomowione w naszej tradycji kulinarnej warzywa: pomidora, ziemniaka czy kapustę, jak i mniej znane gatunki, np. jarmuż czy skorzonerę.
Doceń walory kuchni opartej na roślinach z pól, łąk i ogrodów!
Książka
-
ISBN:
978-83-274-5625-0
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
21.5x27.5cm
-
Liczba stron:
224
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN