Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Sabine Knappe,
Waga produktu: 1.318 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
EAN: 9788378446118
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: Olesiejuk
Lepiej rzadziej, ale dobrze!
Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść? Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.
Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów – od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji – dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!
Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7844-611-8

  • Autor: 

    Sabine Knappe

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2016

  • Format: 

    25.0x27.0cm

  • Liczba stron: 

    240

  • Oprawa: 

    Twarda

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss