X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Filo
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Jakie słowo przychodzi nam do głowy kiedy myślimy o kuchni włoskiej? Przepyszna, wyborna, smakowita, najlepsza – słowem buonissima! Książka “Buonissima“ to smaczna podróż po Italii od Alp po Sycylię. Wyprawa po smakach, zapachach, krajobrazach głównych regionów Włoch. Po wielu latach podróżowania po Półwyspie Apenińskim i pracy w tamtejszych restauracjach autorka opisuje włoską kulturę jedzenia, regionalne produkty i typowe potrawy. Książka przedstawia włoskie podejście do jedzenia – celebrację i przeżywanie każdego kęsa wszystkimi zmysłami. Bo taka jest właśnie kuchnia włoska – zmysłowa jak urocze czerwone ciasteczka i ponętna jak subtelna cielęcina w winie Marsala. “Buonissima“ to ponad 100 przepysznych łatwych przepisów, podzielonych na regiony, okraszonych przewodnikiem po najlepszych włoskich wędlinach, serach, oliwach, przyprawionych opisami włoskiego rzemiosła i kultury jedzenia.
“Ta książka jest dla mnie podróżą do mojej umiłowanej Italii. Miejsca, krajobrazy, zapachy, smaki – wszystko mnie urzeka. Uwielbiam te najprostsze potrawy, aglio, olio i peperoncino, które autorka przypomina, a mnie leci ślina!“
Jerzy Stuhr
“To bardzo kompetentny przewodnik po kuchniach całego Półwyspu Apenińskiego, pozwalający zrozumieć fenomen la dolce vita i jego koniecznego elementu, il buon mangiare. Z przyjemnością stawiam książkę Pani Justyny na półce mej kulinarnej biblioteczki, świetnie zarazem wiedząc, że nader często będzie stamtąd wyjmowana.“
Robert Makłowicz
“Ta książka jest dla mnie podróżą do mojej umiłowanej Italii. Miejsca, krajobrazy, zapachy, smaki – wszystko mnie urzeka. Uwielbiam te najprostsze potrawy, aglio, olio i peperoncino, które autorka przypomina, a mnie leci ślina!“
Jerzy Stuhr
“To bardzo kompetentny przewodnik po kuchniach całego Półwyspu Apenińskiego, pozwalający zrozumieć fenomen la dolce vita i jego koniecznego elementu, il buon mangiare. Z przyjemnością stawiam książkę Pani Justyny na półce mej kulinarnej biblioteczki, świetnie zarazem wiedząc, że nader często będzie stamtąd wyjmowana.“
Robert Makłowicz
Książka
-
ISBN:
978-83-62903-27-6
-
Autor:
Justyna Czekaj-Grochowska
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
21.0x28.5cm
-
Liczba stron:
352
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN