X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WSiP
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2013, wydanie 1, format 170 x 240, objętość 248 str., oprawa miękka
Podręcznik realizujący treści stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Omówiono w nim formy kategorie i rodzaje turystyki, metody badań ruchu turystycznego, scharakteryzowano różne formy turystyki i produktów turystycznych, zadania biur podróży oraz pośredników, organizatorów, agentów i placówek informacji turystycznej, jak również zasady funkcjonowania bazy noclegowej i gastronomicznej.
Książka
-
ISBN:
978-83-02-13547-7
-
Autor:
Grażyna Leszka
Inne tytuły z tej serii:
Organizacja pracy w hotelarstwie
5,00
PLN
Obsługa ruchu turystycznego
56,00
PLN
Ekonomia i prawo w hotelarstwie Podręcznik Podstawy ekonomiczne i prawne w hotelarstwie
15,30
PLN
30,60 PLN
Oszczędzasz 15.30 PLN
Polska Atlas turystyki wiejskiej 2010/2011
12,76
PLN
42,53 PLN
Oszczędzasz 29.77 PLN
Międzynarodowe organizacje turystyczne
25,00
PLN
38,85 PLN
Oszczędzasz 13.85 PLN
Ekonomia i prawo w hotelarstwie
32,13
PLN
Drogi ewolucji drukowanych przewodników turystycznych po Polsce
14,90
PLN
36,90 PLN
Oszczędzasz 22.00 PLN
Transformacje prawa turystycznego
5,00
PLN
Strategie rozwoju turystyki w regionie
39,20
PLN
Wyspy Bałtyku Przewodnik dla nurków
45,15
PLN
Ekonomika turystyki i rekreacji
64,80
PLN
Promocja i informacja w turystyce
7,00
PLN
Marketing w turystyce PWE
19,90
PLN
46,00 PLN
Oszczędzasz 26.10 PLN