X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Olesiejuk
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Jak osiągnąć i utrzymać prawidłową masę ciała.
Proponujemy przepisy na potrawy, dzięki którym bez trudu osiągniesz i utrzymasz prawidłową masę ciała. Znajdziesz tu rozmaite przekąski, zupy, dania główne i desery, np. sałatkę z awokado, zielony krem warzywny czy jabłka pieczone z białym serem.
Każda potrawa została opatrzona
Książka
-
ISBN:
978-83-274-3037-3
-
Autor:
Beata Woźniak
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
16.5x20.5cm
-
Liczba stron:
128
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
ABC otyłości
50,21
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Zespół jelita nadwrażliwego
14,00
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Zdrowie publiczne część 1 Żywienie w zdrowiu publicznym
12,00
PLN
21,80 PLN
Oszczędzasz 9.80 PLN