2014, wydanie 1, format 170 x 250, objętość 384 str., oprawa twarda
Dr med. Jorge D. Pamplona Roger opisuje z naukową przejrzystością i precyzją skład, lecznicze właściwości i sposób wykorzystania niemal stu artykułów spożywczych mających ogromne znaczenie dla zdrowia.
Ich regularne spożywanie może przyczynić się do naszego zdrowia w sposób bardziej znaczący niż niejedne lekarstwa czy skomplikowane kuracje.
Książka ta pozwoli czytelnikowi lepiej poznać pokarmy posiadające właściwości prozdrowotne i lecznicze, docenić owe artykuły spożywcze i włączyć je do swojego jadłospisu.
Książka
-
ISBN:
978-83-61640-41-7
-
Autor:
Jorge D. Pamplona Roger
Inne tytuły z tej serii:
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Cholesterol cichy zabójca
23,90
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...