Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Krystyna Flis,Wanda Konaszewska,
Waga produktu: 0.300 kg
EAN: 9788302028670
Wysyłka od: 9.00 PLN
Wydawca: WSiP

Warszawa 2013, wydanie 15, format 145 x 205, objętość 240 str., oprawa miękka

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.

Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-02-02867-0

  • Autor: 

    Krystyna Flis,Wanda Konaszewska

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...

aaa ssss