Warszawa 2010, wydanie 1, format 160 x 230, objętość 208 str., oprawa miękka
- kiedy powinniśmy schudnąć?- w jaki sposób określa się optymalną, indywidualną masę ciała?- w jaki sposób organizm wykorzystuje pokarm?- jaka żywność jest szczególnie wysokokaloryczna?- jak schudnąć bez stosowania głodówki?- jak ograniczyć dostarczenie organizmowi tłuszczów i węglowodanów?- jakie środki spożywcze wpływają na poprawę kondycji?- jak przyrządzać posiłki, aby były zdrowe?
Książka
-
ISBN:
83-09-01711-1
-
Autor:
Lamy Jutta, Zacker Christina
-
Redaktor:
Barbara Bzowska - Zych
Inne tytuły z tej serii:
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...