X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Państwowe Wyd. Rolnicze i Leśne
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2010, wydanie 1, format 160 x 230, objętość 208 str., oprawa miękka
- kiedy powinniśmy schudnąć?- w jaki sposób określa się optymalną, indywidualną masę ciała?- w jaki sposób organizm wykorzystuje pokarm?- jaka żywność jest szczególnie wysokokaloryczna?- jak schudnąć bez stosowania głodówki?- jak ograniczyć dostarczenie organizmowi tłuszczów i węglowodanów?- jakie środki spożywcze wpływają na poprawę kondycji?- jak przyrządzać posiłki, aby były zdrowe?
Książka
-
ISBN:
83-09-01711-1
-
Autor:
Lamy Jutta, Zacker Christina
-
Redaktor:
Barbara Bzowska - Zych
Inne tytuły z tej serii:
Zdrowie publiczne część 1 Żywienie w zdrowiu publicznym
12,00
PLN
21,80 PLN
Oszczędzasz 9.80 PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...