Warszawa 2009, wyd. 1, format 212 x 255, objętość 256 str., oprawa twarda
Zasady zdrowego żywienia i kulinarne rady dla wszystkich, nie tylko dla osób chorych na cukrzycę
Ta książka to zbiór przepisów na kuszące potrawy, które zadowolą każdy gust, a jednocześnie pomogą utrzymać zrównoważoną zdrową dietę.
Książka
-
ISBN:
83-213-4435-6
-
Autor:
Jeanette Egan, Wynnie Chan
Inne tytuły z tej serii:
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
23,90
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN