Warszawa 2009, wyd. 1, format 212 x 255, objętość 256 str., oprawa twarda
Zasady zdrowego żywienia i kulinarne rady dla wszystkich, nie tylko dla osób chorych na cukrzycę
Ta książka to zbiór przepisów na kuszące potrawy, które zadowolą każdy gust, a jednocześnie pomogą utrzymać zrównoważoną zdrową dietę.
Książka
-
ISBN:
83-213-4435-6
-
Autor:
Jeanette Egan, Wynnie Chan
Inne tytuły z tej serii:
ABC otyłości
50,21
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN