Dziś już mało kogo trzeba przekonywać o walorach kuchni wegańskiej. Odpowiednio zbilansowana, oparta wyłącznie na produktach roślinnych przynosi szereg korzyści zdrowotnych. Dodatkowo wydobywa doskonałe smaki często z produktów dobrze znanych i pokazuje, jak w prosty sposób przyrządzić potrawy zaspokajające największych łakomczuchów. Książka zawiera przewodnik po popularnych wegańskich produktach oraz 100 przepisów na sycące śniadania, wzmacniające koktajle, zachwycające przekąski, a także wyśmienite zupy, dania główne, desery i ciasta. Magdalena Pieńkos, autorka bloga Blue Almonds, inspiruje do rozpoczęcia smacznej i zdrowej przygody z kuchnią wegańską.
Książka
-
ISBN:
978-83-8059-342-8
-
Autor:
Magdalena Pieńkos
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2017
-
Format:
16.5x24.0cm
-
Liczba stron:
192
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Cholesterol cichy zabójca
23,90
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN