W kuchni - codziennie. W medycynie ludowej - od wieków. Owoce, warzywa, zioła lecznicze, przyprawy. Sto charakterystyk, dziewięćset przepisów, zero tajemnic.
Co i jak przygotować, by rośliny jadalne stały się maksymalnie pomocne w leczeniu i poprawianiu samopoczucia. Bogata wiedza i prawdziwa pasja autorki, poparte wieloletnim doświadczeniem w żywieniu kuracjuszy najważniejszych polskich uzdrowisk.
Książka
-
ISBN:
978-83-200-4951-0
-
Autor:
Maria Szustakowska-Chojnacka
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2015
-
Format:
165 x 235
-
Liczba stron:
492
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
ABC otyłości
50,21
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN