Przekąski przyrządzamy na śniadanie, lunch, podwieczorek czy kolację. Gdy zamierzamy zjeść coś samotnie lub we dwoje i gdy spodziewamy się gości. W tej książce znajdziecie przepisy na bardzo różnorodne małe dania, m.in. bruschettę z salsą brzoskwiniową, jajka zapiekane w pomidorach, sałatkę Waldorf oraz carpaccio z łososia. Wszystkie zachwycają wykwintnym smakiem.
Książka
-
ISBN:
978-83-274-3280-3
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
16.5x20.5cm
-
Liczba stron:
224
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...