Słodkie pierwiosnki, kwaśne begonie, goryczkowe aksamitki, pikantne nasturcje, aromatyczne fiołki i dziki bez. Kwiaty mogą nie tylko przepięknie wyglądać, ale doskonale…smakować. Jak je wykorzystać w kuchni jako ozdobę, aromatyczny dodatek, składnik potraw? Kilkadziesiąt prostych i pysznych przepisów na dania jak z bajki!
Książka
-
ISBN:
978-83-7642-703-4
-
Autor:
Małgorzata Kalemba-Drożdż
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
16.5x23.8cm
-
Liczba stron:
352
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
75,76
PLN
Dieta dla alergików Jak unikać alergii pokarmowych Przepisy i wskazówki
9,72
PLN
19,43 PLN
Oszczędzasz 9.71 PLN
Diety niskoenergetyczne
67,28
PLN
Dieta doktora Franka
43,40
PLN
Dieta łatwo strawna
46,02
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
84,24
PLN
Dieta bez mleka i glutenu
24,80
PLN
Dna moczanowa Poradnik dla pacjenta
33,60
PLN
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
84,24
PLN
Dieta antyhistaminowa
50,20
PLN