Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Magdalena Romek,
Waga produktu: 0.635 kg
EAN: 9788380741188
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: Bukowy Las

Sprawdzone przepisy na dania bez pszenicy na każdą porę roku

Magdalena i Stanisław Romek, autorzy popularnego bloga kulinarnego Kuchenne Wariacje, oddają w Wasze ręce swoje najcenniejsze przepisy na potrawy bezglutenowe, które z przyczyn zdrowotnych na stałe wprowadzili do swojej kuchni.
Magda specjalizuje się w daniach głównych, sałatkach i zupach. Staszek – osładza życie ciastami i deserami. Po wielu miesiącach eksperymentów i testów udało im się skomponować zestaw stu przepisów na bezglutenowe wytrawne i słodkie dania, które bez trudu można przygotować w polskich domach przez cały rok.

„Sezonowo bezglutenowo“ to świetna propozycja dla osób, które chcą poszerzyć swój kulinarny repertuar o nowe ciekawe pomysły, a także dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z dietą bezglutenową i zupełnie nie wiedzą, co jeść i jak gotować bez pszenicy.
Staranna kompozycja książki oraz podział na pory roku ułatwiają znalezienie inspirujących przepisów z użyciem sezonowych, łatwo dostępnych i świeżych owoców, warzyw i grzybów. Autorzy zadbali też o stronę wizualną swojej pierwszej książki kucharskiej. Każdemu przepisowi towarzyszy zdjęcie potrawy, dzięki czemu jeszcze łatwiej przygotować pyszny, zdrowy i atrakcyjnie wyglądający posiłek.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-8074-118-8

  • Autor: 

    Magdalena Romek

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2017

  • Format: 

    17.0x24.5cm

  • Liczba stron: 

    224

  • Oprawa: 

    Twarda

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...

aaa ssss