Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Tanya Maher,
Waga produktu: 0.508 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: Vital

Surowe pożywienie, czyli Raw Food, zyskuje coraz większą popularność na całym świecie. Coraz więcej autorytetów z dziedziny zdrowia zachęca do sięgania po surowe produkty. Dotychczas problem stanowiło jednak skomponowanie z nich smacznych dań, ale z tym już koniec. Wszystko za sprawą tej książki.
Jej autorka jest założycielką prestiżowej restauracji z surowym pożywieniem w znanym londyńskim hotelu. W swojej debiutanckiej książce, której prawa zostały jeszcze przed premierą sprzedane do wielu krajów, dzieli się swoim kulinarnym doświadczeniem.
Dzięki zastosowaniu przepisów zawartych w tej publikacji zapewnisz sobie dużo więcej energii niż dotychczas oraz lepsze trawienie, a Twój jadłospis będzie zastępował leki. Nauczysz się przyswajać probiotyki ze sfermentowanych pokarmów i poznasz zasady smakosza surowej diety. Zrozumiesz znaczenie tłuszczów, żelaza, wapnia i innych związków kluczowych dla zdrowia człowieka oraz dowiesz się, które dania dostarczą Ci najwięcej poszczególnych mikroelementów. Świadomie zaopatrzysz swoją spiżarnię i będziesz jeść zgodnie z porami roku. Autorka obala również wiele mitów dotyczących białka.
Bogato ilustrowana publikacja zawiera przepisy na niesamowicie smaczne i łatwe w przygotowaniu dania. Znajdziesz tu wskazówki, jak przyrządzić prozdrowotne śniadania, przystawki, zupy, dania główne, sałatki, desery, napoje, dania na imprezy oraz dla dzieci. A wszystkie one zostały opracowane w zgodzie z zasadami kuchni typu Raw Food.
Surowo, czyli smacznie i zdrowo.

Książka

  • Autor: 

    Tanya Maher

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2016

  • Liczba stron: 

    296

  • Oprawa: 

    Miękka

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...

aaa ssss