Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: , Sikorski Zdzisław E.
Waga produktu: 0.450 kg
EAN: 9788363623357
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: WNT

Warszawa 2012, wydanie 6, format 165 x 235, objętość 234 str., oprawa miękka

W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.

Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.
Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-63623-35-7

  • Redaktor: 

    Sikorski Zdzisław E.

aaa ssss