X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WSiP
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2008, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 128 str., oprawa miękka
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne.
Książka
-
ISBN:
978-83-02-10416-9
-
Autor:
Marzanna Teresa Zienkiewicz
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Nowoczesna dietetyczna książka kucharska
92,82
PLN