Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Michelle Keogh,
Waga produktu: 0.300 kg
EAN: 9788375795202
Wysyłka od: 9.00 PLN
Wydawca: Galaktyka

Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat:
• zalet domowego suszenia żywności
• mechanizmu działania dehydratora
• wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych
• zasad bezpieczeństwa żywnościowego
• metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów
• produktów najlepiej nadających się do suszenia
• czynników wpływających na czas suszenia żywności
• sposobów przygotowywania żywności do suszenia
• przechowywania wysuszonych produktów

Książka

  • ISBN: 

    978-83-7579-520-2

  • Autor: 

    Michelle Keogh

  • Wydanie: 

    1

  • Rok wydania: 

    2016

  • Format: 

    21.7x19.6

  • Liczba stron: 

    192

  • Oprawa: 

    Miękka ze skrzydełkami

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...

aaa ssss