Jak osiągnąć i utrzymać prawidłową masę ciała.
Proponujemy przepisy na potrawy, dzięki którym bez trudu osiągniesz i utrzymasz prawidłową masę ciała. Znajdziesz tu rozmaite przekąski, zupy, dania główne i desery, np. sałatkę z awokado, zielony krem warzywny czy jabłka pieczone z białym serem.
Każda potrawa została opatrzona
Książka
-
ISBN:
978-83-274-3037-3
-
Autor:
Beata Woźniak
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
16.5x20.5cm
-
Liczba stron:
128
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN