Jak osiągnąć i utrzymać prawidłową masę ciała.
Proponujemy przepisy na potrawy, dzięki którym bez trudu osiągniesz i utrzymasz prawidłową masę ciała. Znajdziesz tu rozmaite przekąski, zupy, dania główne i desery, np. sałatkę z awokado, zielony krem warzywny czy jabłka pieczone z białym serem.
Każda potrawa została opatrzona
Książka
-
ISBN:
978-83-274-3037-3
-
Autor:
Beata Woźniak
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2016
-
Format:
16.5x20.5cm
-
Liczba stron:
128
-
Oprawa:
Twarda
Inne tytuły z tej serii:
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
23,90
PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN