Toruń 2013, wydanie 1, format 148 x 210, ojętość 32 str., oprawa miękka
Dlaczego warto jeść warzywa? Bo stanowią doskonałe, naturalne źródło witamin i minerałów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu ludzkiego. Zawierają dużo wody i błonnika pokarmowego, co sprawia, że są niskokaloryczne. Pełnią ważną rolę w profilaktyce wielu chorób. Ta książka zawiera informacje o dobroczynnym wpływie warzyw na zdrowie, ich leczniczych właściwościach, zastosowaniu w medycynie, kuchni i kosmetyce. Każdy, komu drogie jest własne zdrowie i osób mu bliskich oraz chce wzbogacić swą wiedzę z zakresu zdrowego żywienia, powinien sięgnąć po ten poradnik.
Książka
-
ISBN:
978-83-7527-947-4
-
Autor:
Anna Kubanowska
Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
English for Medical Sciences Extra Language Practice
9,90
PLN
26,50 PLN
Oszczędzasz 16.60 PLN
Uczenie się przez zmysły
26,00
PLN
Mózg Porady Lekarza Rodzinnego
3,90
PLN
Otorynolaryngologia
179,00
PLN