Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Warszawa 2013, wydanie 1, format 170 x 240, objętość 336 str., oprawa miękka
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Książka
-
ISBN:
978-83-02-13481-4
-
Autor:
Hanna Kunachowicz,Irena Nadolna,Beata Przygoda,Halina Turlejska