Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Hanna Kunachowicz,Irena Nadolna,Beata Przygoda,Halina Turlejska,
Waga produktu: 0.510 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
EAN: 9788302134814
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: WSiP

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Warszawa 2013, wydanie 1, format 170 x 240, objętość 336 str., oprawa miękka

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-02-13481-4

  • Autor: 

    Hanna Kunachowicz,Irena Nadolna,Beata Przygoda,Halina Turlejska

Inne tytuły z tej serii:
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...

aaa ssss