Autyzm i dieta O czym warto wiedzieć
16,50
PLN
Warszawa 2014, wydanie 1, format 165 x 235, objętość 464 str., oprawa miękka
Autorzy przedstawiają zagadnienia zapotrzebowania człowieka na energię i poszczególne składniki pokarmowe. Omawiają rolę racjonalnego żywienia i aktywności fizycznej w zapobieganiu nadwadze i otyłości oraz przewlekłym chorobom niezakaźnym. Podejmują również tematykę związaną z suplementami diety, żywnością wzbogacaną i genetycznie zmodyfikowaną.
ISBN:
978-83-200-3421-9
Autor:
Barbara Bułhak-Jachymczyk,Elżbieta Chabros,Jadwiga Charzewska
aaa ssss
W okresie od 18.06.2025 do 13.07.2025
jesteśmy na urlopie :)
Zamówienia przyjęte w tych
dniach zostaną wysłane
do Państwa po 15.07.2025.