X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.RM
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2008, wyd. 1, format 105 x 190 mm, objętość 112 str., oprawa miękka
Z ułożonej alfabetycznie tabeli potraw i produktów dowiesz się, ile cholesterolu, punktów tłuszczowych i kalorii ma spożywany przez ciebie posiłek.
Książka
-
ISBN:
978-83-7243-622-1
-
Autor:
David Muller Sven
Inne tytuły z tej serii:
ABC otyłości
50,21
PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Zdrowie publiczne część 1 Żywienie w zdrowiu publicznym
12,00
PLN
21,80 PLN
Oszczędzasz 9.80 PLN
Podstawy dietetyki
29,90
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Nadwaga Porady lekarza rodzinnego
4,00
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Migrena Lekarz radzi
7,00
PLN
15,00 PLN
Oszczędzasz 8.00 PLN
Sztuka łączenia pokarmów Co z czym?
21,90
PLN