Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Świderski Franciszek
Waga produktu: 0.63 kg
Realizacja zamówienia: 2 dni
EAN: 9788301197599
Wysyłka od: 9.90 PLN
Wydawca: PWN

Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organizm ludzki, omówiono zagadnienia dotyczące systemów zapewniania jakości, higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, dużo uwagi poświęcono substancjom dodatkowym, składnikom wzbogacającym żywność składnikom bioaktywnym.

Publikacja przeznaczona jest dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla uczniów techników gastronomicznych, techników przemysłu spożywczego, a także szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

Książka

  • ISBN: 

    978-83-01-19759-9

  • Redaktor: 

    Świderski Franciszek

  • Wydanie: 

    3

  • Rok wydania: 

    2019

  • Format: 

    165 x 235

  • Liczba stron: 

    390

  • Oprawa: 

    miękka

Inne tytuły z tej serii:

aaa ssss