X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.PRINTEX
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Owoce, jak wiadomo, to niezwykle cenne źródło witamin i minerałów, ale również błonnika, enzymów i wielu innych składników odżywczo-trawiennych. Ich inne ważne właściwości to, na ogół, niskokaloryczność i niski poziom glikemiczny, co jest istotne zwłaszcza dla osób stosujących diety na odchudzanie czy też dotkniętych cukrzycą. Natomiast obecność przeciwutleniaczy w owocach pozwala na obniżenie ryzyka chorób serca, udaru mózgu czy nowotworów, ale też ma znaczący wpływ na opóźnianie starzenia się organizmu poprzez eliminowanie wolnych rodników. Dodatkową zaletą książki są zdrowotne przepisy kulinarne.
Książka
-
ISBN:
978-83-61372-64-6
-
Autor:
Aleksander Pawłowski
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2017
-
Format:
14.8x20.9
-
Liczba stron:
130
-
Oprawa:
Miękka
Inne tytuły z tej serii:
Samoleczenie wzroku metodą dr. Batesa
22,00
PLN
Sól Lecznicze właściwości
25,90
PLN
Samoleczenie i uzdrawianie
28,90
PLN
Domowe sposoby leczenia
33,90
PLN
Naturalne leczenie
57,70
PLN
Miodolecznictwo
25,40
PLN
Autoterapia E. Książek
38,20
PLN