X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Państwowe Wyd. Rolnicze i Leśne
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Warszawa 2010, wydanie 1, format 160 x 230, objętość 208 str., oprawa miękka
- kiedy powinniśmy schudnąć?- w jaki sposób określa się optymalną, indywidualną masę ciała?- w jaki sposób organizm wykorzystuje pokarm?- jaka żywność jest szczególnie wysokokaloryczna?- jak schudnąć bez stosowania głodówki?- jak ograniczyć dostarczenie organizmowi tłuszczów i węglowodanów?- jakie środki spożywcze wpływają na poprawę kondycji?- jak przyrządzać posiłki, aby były zdrowe?
Inne tytuły z tej serii:
Żywienie w sporcie /PZWL
101,30
PLN
Autyzm i dieta O czym warto wiedzieć
16,50
PLN
Normy żywienia człowieka
135,33
PLN
Zdrowie publiczne część 1 Żywienie w zdrowiu publicznym
12,00
PLN
21,80 PLN
Oszczędzasz 9.80 PLN
ABC otyłości
50,21
PLN
Żywienie dzieci Centrum zdrowia dziecka
54,50
PLN
Cholesterol cichy zabójca
11,95
PLN
23,90 PLN
Oszczędzasz 11.95 PLN
Wegetarianizm Zalety i wady
54,50
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...