Takiej książki o kaszach jeszcze nie było! Nastaw się na zdrową dietę, która nie tylko uwolni Cię od wielu dolegliwości, ale także sprawi przyjemność Twojemu podniebieniu: 5 posiłków dziennie, trzy 7-dniowe plany żywieniowe oparte w całości na kaszy jaglanej, gryczanej i komosie ryżowej. Oprócz tego porcja solidnej wiedzy, którą dzielą się z nami autorzy przepisów, twórcy cieszącego się ogromną popularnością bloga naszakasza.pl
Anna Kowalczyk – ekspert żywieniowy, dietetyk i psychodietetyk z wykształcenia i zamiłowania, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i Wyższej Szkoły Nauk Społecznych w Lublinie. Prowadziła warsztaty, wykłady i szkolenia o tematyce żywieniowej i prozdrowotnej, autorka licznych artykułów, gość wielu programów telewizyjnych i radiowych, założycielka bloga naszakasza.pl
Tomasz Antoniszyn – znakomity kucharz, szef kuchni wielu warszawskich restauracji. Jego szczególną pasją jest fotografia kulinarna – jest autorem zamieszczonych w książce smakowitych zdjęć do wszystkich przepisów. Wyróżniony przez magazyn F5 w zestawieniu 10. polskich fotografów kulinarnych, których warto obserwować. Autor artykułów w wielu poczytnych magazynach o tematyce kulinarnej, współautor bloga naszakasza.pl
Dzięki nim poznasz:
proste przepisy na smaczne i zdrowe dania
właściwości zdrowotne kasz
produkty, które warto z nimi łączyć, aby wzmocnić ich prozdrowotne działanie
kulinarne triki, porady, sugestie i alternatywne rozwiązania.
Książka
-
ISBN:
978-83-8021-205-3
-
Autor:
Anna Kowalczyk
-
Wydanie:
1
-
Rok wydania:
2018
-
Format:
140 x 210
-
Liczba stron:
128
-
Oprawa:
miękka