Wczytuję dane...
Autor, Redaktor: Michael Montignac,
Waga produktu: 0.310 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Wysyłka od: 5.99 PLN
Wydawca: Artivitae

Warszawa 2008, wyd. 2, format 150 x 210, objętość 248 str., oprawa miękka


Jest to poradnik w którym znajdziesz odpowiedzi na następujace pytania:
jak schudnąć i pozostać szczupłym - bez wyrzeczeń
jak nie przytyć jadając w restauracjach
jak dzieki jedzeniu osiągnąć szczyt sprawności fizycznej i psychicznej.

Spis treści

Część I - PLAN DIETY
l. Czy istnieje rozwiązanie?
2. Klasyfikacja składników pokarmowych
3. Mit kalorii
4. Skąd się biorą nadmierne kilogramy?
5. Gospodarowanie zapasami
6. Zapobieganie chorobom układu sercowo- -naczyniowego
Część II - ODCHUDZANIE
l. Etap pierwszy - spadek masy ciała
2. Wprowadzanie nowej metody
3. Etap drugi - utrzymanie nowej masy ciała
Część III - WIEM, CO JEM
l. Hipoglikemia - choroba XX wieku
2. Witaminy i składniki mineralne
3. Cukier i słodziki
4. Cudowna moc wina
5. Wspaniała czekolada
6. Uprawianie sportu nie powoduje spadku masy ciała
7. Co jeść w restauracji
LISTA PRODUKTÓW DOZWOLONYCH W I ETAPIE
LISTA PRODUKTÓW DOZWOLONYCH W II ETAPIE
PRZEPIS l: Mus czekoladowy
PRZEPIS 2: Ciasto z gorzkiej czekolady


Książka

  • ISBN: 

    978-83-88108-22-8

  • Autor: 

    Michael Montignac

Inne tytuły z tej serii: