Warszawa 2008, wyd. 2, format 150 x 210, objętość 248 str., oprawa miękka
Jest to poradnik w którym znajdziesz odpowiedzi na następujace pytania:
jak schudnąć i pozostać szczupłym - bez wyrzeczeń
jak nie przytyć jadając w restauracjach
jak dzieki jedzeniu osiągnąć szczyt sprawności fizycznej i psychicznej.
Spis treści
Część I - PLAN DIETYl. Czy istnieje rozwiązanie?
2. Klasyfikacja składników pokarmowych
3. Mit kalorii
4. Skąd się biorą nadmierne kilogramy?
5. Gospodarowanie zapasami
6. Zapobieganie chorobom układu sercowo- -naczyniowego
Część II - ODCHUDZANIE
l. Etap pierwszy - spadek masy ciała
2. Wprowadzanie nowej metody
3. Etap drugi - utrzymanie nowej masy ciała
Część III - WIEM, CO JEM
l. Hipoglikemia - choroba XX wieku
2. Witaminy i składniki mineralne
3. Cukier i słodziki
4. Cudowna moc wina
5. Wspaniała czekolada
6. Uprawianie sportu nie powoduje spadku masy ciała
7. Co jeść w restauracji
LISTA PRODUKTÓW DOZWOLONYCH W I ETAPIE
LISTA PRODUKTÓW DOZWOLONYCH W II ETAPIE
PRZEPIS l: Mus czekoladowy
PRZEPIS 2: Ciasto z gorzkiej czekolady
Książka
-
ISBN:
978-83-88108-22-8
-
Autor:
Michael Montignac
Inne tytuły z tej serii:
Dieta odpornościowa
22,20
PLN
Dieta dla aktywnych Paleo Dieta
28,70
PLN
Dieta witalna
17,40
PLN
Dieta kobiety pracującej
21,00
PLN
Żywienie a uroda
21,40
PLN
Dietetyczna kuchnia wegetariańska
56,90
PLN
Dieta antyreumatyczna
21,40
PLN
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna
57,00
PLN
Diety niskoenergetyczne
48,70
PLN
Żywienie w chorobach kostno stawowych
48,70
PLN
Dieta antyhistaminowa
40,50
PLN
Celiakia Porady lekarzy i dietetyków
32,20
PLN
Żywienie chorych z nowotworami
48,70
PLN